Om meg

Jeg er en fotograf basert i Asker, men tilbringer for det meste hele vinteren på Hardangervidda og Haugastøl. Jeg er født i 1993 og fotograferer for det meste sport, landskap og eventer.

Jeg startet med kiting i 2007. Startet da å ta bilder med venner når vi var ute og kitet. En ting ledet til det andre og jeg begynte og ta flere og flere bilder. Jeg startet med å bruke min fars Olympus E410 med en 14-42 og en 70-300. Lånte dette helt til jeg hadde spart nok til og kjøpe meg min egen DSLR. Valget falt da på en Canon 7d med en Sigma 18-125 som jeg kjøpte i 2009. Fra der har det utviklet seg til der hvor vi er i dag. Bruker fremdeles Canon kameraer i dag.  

Jeg er i korte trekk en 22 år gammel fotograf, som i all hovedsak tar bilder av sport, landskap og diverse eventer. Opprinnelig kommer jeg fra Asker, men jeg tilbringer likevel mesteparten av vinteren på Hardangervidda og Haugastøl.

Jeg startet med kiting i 2007, det var rundt denne tiden at jeg fikk øynene opp for fotografering. Jeg var med venner ute når de kitet og hentet motivasjonen min derifra.